
Japanska knivar
Visar 1–52 av 268 resultat
-
Kniv för körsbärsfrukt – Kai
-
Yaxell Ketu stekkniv – Y34913
-
Yaxell Ketu utility 10cm avbitarkniv
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17 cm med honungskamfärgat handtag
-
Victorinox SwissClassic Santoku Kniv 17cm svart honungskaka – boxad
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka – boxad
-
Wusaki Damaskus Santokukniv 10Cr 17cm
-
Santoku Meteora-kniv – Samura
-
Yaxell Ketu 20 cm kockkniv
-
Gyuto SekiRyu 18cm svart ABS-kniv – SRP900
-
KC952 Kanetsune Santoku-kniv
-
Kai brödkniv 23cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 20cm Shun damask kökskniv i rostfritt stål
-
165 mm Mcusta Classic Damascus Nakiri-kniv
-
Suncraft Senzo WA 8cm skalkniv
-
KOTAI Bunka santoku-kniv
-
Okinawa Gyuto japansk kniv – Samura
-
Sujihiki Damaskuskniv Böker Kitchen – olivträ
-
Victorinox SwissClassic 17cm svart Santokukniv i presentförpackning
-
170 mm Santoku SekiRyu-kniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24cm kniv
-
Kai Santoku-kniv 18cm Shun damas rostfritt stål
-
KAI Wasabi Svart kökskniv – 15 cm blad
-
DAMASCUS Samura Santoku-kniv
-
Fukito Santoku-kniv 18cm ebenholts X50
-
Santokukniv i bambu – Samura
-
KC946 Kanetsune Seki Usubagata kniv
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni kniv
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki brödkniv
-
Kai hybrid kockkniv 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Petty 13cm japansk skalkniv i rostfritt stål
-
Tokisu 17cm G10 Santoku-kniv
-
Nakiri Wusaki Damaskus 10Cr 17cm Kniv
-
Set med 3 Harakiri-knivar – Samura
-
Santokukniv Top Cutlery alveolate 169mm POM – 17271
-
SekiRyu Sashimi-kniv 21cm svart ABS – SRP400
-
KC155 Kanetsune småkniv
-
Kai Seki Magoroku Shoso skalkniv
-
Kai Kockkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Mcusta Classic Damascus Petty Knife 15cm
-
Bunka Suncraft Senzo Damaskuskniv 20cm
-
KOTAI Pakka Santokukniv
-
Samura Okinawa Santoku-kniv
-
Gyuto SekiRyu-kniv 180mm trähandtag – SRH900
-
Victorinox SwissClassic 17cm Santokukniv rosenträ
-
SekiRyu lång verktygskniv 125mm
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwoodkniv 21cm
-
Kai Santoku-kniv 18cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Svart verktygskniv – 10 cm blad
-
DAMASCUS Samura kockkniv
-
Fukito 9cm X50 skalkniv i ebenholts
-
Set om 3 knivar Kai Seki Magoroku Shoso
När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar… Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .