Available Filters

kr -

Alla samlingar
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka - boxad

Japanska knivar

Filtrera

Visar 1–52 av 268 resultat

När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .