
Japanska knivar
Visar 1–52 av 268 resultat
-
Yaxell Ketu stekkniv – Y34913
-
Yaxell Ketu utility 10cm avbitarkniv
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17 cm med honungskamfärgat handtag
-
Victorinox SwissClassic Santoku Kniv 17cm svart honungskaka – boxad
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka – boxad
-
Kniv för körsbärsfrukt – Kai
-
Deba Suncraft Senzo WA 17cm kniv
-
Yaxell Taishi Skivkniv 18cm
-
Damaskus 67 Kockkniv – Samura
-
Böker Damaskus Olive Santokukniv
-
Victorinox Swiss Modern Santoku Kniv 17cm svart honungskam
-
Kodeba SekiRyu 110 mm kniv
-
Kai Kockkniv 24cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai skivkniv 23cm Shun Classic Vit
-
Deba KAI Wasabi Svart kniv – 15 cm blad
-
Suncraft Senzo Damaskus småkniv 12cm
-
Sayuto 15cm sequoia verktygskniv San Maï
-
Santokukniv i damast – Samura
-
Mcusta HZ2-3003DS Splash Hybrid Santoku 180 kniv
-
22cm Due Cigni Hakucho sashimikniv
-
Wusaki Pakka X50-serien täljkniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 15cm kökskniv
-
Kai 9cm Shun Classic White skalkniv
-
Wusaki San Mai Kockkniv 10Cr15 20cm
-
MO-V skalkniv – Samura
-
Yaxell Super Gou 125mm Santoku-kniv
-
KC956 Kodeba Kanetsune-kniv
-
Kai Kockkniv 23cm Wasabi Svart
-
Kai 10 cm Shun damaskuskniv i rostfritt stål
-
Opinel Intempora Santoku-kniv N°219
-
Suncraft Senzo WA 21cm Gyutokniv
-
Yaxell Taishi Utility 12 cm verktygskniv
-
DAMASCUS 67 verktygskniv – Samura
-
Böker Damaskus Olive verktygskniv
-
Victorinox Swiss Modern Santoku-kniv med 17 cm handtag i valnöt med bikakestruktur
-
165 mm Deba SekiRyu-kniv
-
Kai 16,5 cm Santoku-kniv Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Damaskus-kniv i rostfritt stål för skivning
-
Deba KAI Wasabi Svart kniv – 10,5 cm blad
-
Suncraft Senzo Damaskus 8cm skalkniv
-
Sayuto 9cm sekvojaskalkniv San Maï
-
Damaskus tomatkniv – Samura
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta kniv
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni kniv
-
Wusaki Pakka X50-serien Santokukniv
-
Seki Magoroku Redwood Kai 15cm verktygskniv
-
Kai 9cm Shun Nagare Damaskus skalkniv i rostfritt stål
-
Wusaki Damaskus skalkniv 10Cr 9cm
-
Super 5 verktygskniv – Samura
-
Yaxell ZEN Damaskus brödkniv 23cm
-
KC955 Sujihiki Kanetsune-kniv
-
Kai 15cm Wasabi Black verktygskniv
När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar… Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .