
Japanska knivar
Visar 1–52 av 268 resultat
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17 cm med honungskamfärgat handtag
-
Victorinox SwissClassic Santoku Kniv 17cm svart honungskaka – boxad
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka – boxad
-
Kniv för körsbärsfrukt – Kai
-
Yaxell Ketu stekkniv – Y34913
-
Yaxell Ketu utility 10cm avbitarkniv
-
Suncraft Senzo WA 18cm Santoku-kniv
-
Yaxell Taishi kockkniv 20cm
-
DAMASCUS 67 avskalningskniv – Samura
-
Böker Damaskus Svart Santokukniv
-
Yaxell Super Gou 12cm skalkniv
-
Kai Santoku-kniv 16,5cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-kniv i rostfritt stål för skivning
-
KAI Wasabi Svart Nakiri-kniv
-
18 cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu-kniv
-
Fukito 18 cm Santokukniv med Pakka San Maï-hål
-
Verktygskniv i bambu – Samura
-
Mcusta HZ2-3010DS Splash Hybrid Sujihiki 240 knivar
-
Usuba Due Cigni Hakucho Kniv 18cm
-
Wusaki Pakka X50-serie kockkniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm kniv
-
Kai 9cm Shun Damaskus skalkniv i rostfritt stål
-
Wusaki Damaskus 10Cr 12cm universalkniv
-
Yaxell Ketu 165mm Santokukniv
-
Arcos Black Riviera Santoku Rocking Knife
-
Petty SekiRyu-kniv 12cm ABS svart – SRP700
-
KC954 Petty Kanetsune-kniv
-
Kai skärskniv 23cm Pure Komachi 2
-
Kai kökskniv 25cm Shun damask rostfritt stål
-
A233500 180 mm Riviera Arcos-kniv
-
Suncraft Senzo WA 15cm Santokukniv
-
Yaxell Super Gou Skalkniv
-
Set med 3 bambuknivar – Samura
-
Böker Damascus Black verktygskniv
-
180 mm Gyuto SekiRyu-kniv
-
Vänsterhänt Yanagiba Kai-kniv 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
Kai skivkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Svart Santokukniv
-
18 cm Santoku Jaku Seki Ryu-kniv
-
Fukito 9cm Pakka San Maï skalkniv
-
Skalkniv i damast – Samura
-
KC465 Kanetsune Seki Kiritsuke-kniv
-
Due Cigni Hakucho skalkniv 10,5cm
-
VG-10 Damaskus serie Wusaki skalkniv
-
16,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Kinju-kniv
-
Kai kontorskniv 9cm Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki Damaskus kockkniv 10Cr 20cm
-
Harakiri skalkniv – Samura
-
Arcos White Riviera Santoku Rocking Knife
-
Deba SekiRyu liten kniv 105mm ABS svart – SRP301
-
KC953 Usubagata Kanetsune-kniv
-
Kai Santoku-kniv 16cm Pure Komachi 2
När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar… Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .