
Japanska knivar
Visar 1–52 av 268 resultat
-
Kniv för körsbärsfrukt – Kai
-
Yaxell Ketu stekkniv – Y34913
-
Yaxell Ketu utility 10cm avbitarkniv
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17 cm med honungskamfärgat handtag
-
Victorinox SwissClassic Santoku Kniv 17cm svart honungskaka – boxad
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka – boxad
-
Wusaki San Mai 10Cr15 9cm skalkniv
-
Fukito 15cm X50 verktygskniv i ebenholts
-
Täljkniv i bambu – Samura
-
Kodeba SekiRyu-kniv 105mm trähandtag – SRH301
-
16,5 cm Deba Due Cigni Hakucho kniv
-
VG-10 Damaskus Series Wusaki Santoku fickkniv
-
Kai Shun kniv för sjötungsfilé, 18 cm flexibelt blad
-
Kanetsune KC703 GYUTO-kniv
-
Yaxell SUPER GOU brödkniv
-
Yaxell Taishi Kiritsuke-kniv, 20 cm
-
MO-V kockkniv – Samura
-
Colour Prof Santokukniv – Arcos
-
Victorinox Grand Maître Smidd Santokukniv 17cm POM
-
170 mm SekiRyu Santoku genombruten kniv
-
Kai 15cm Seki Magoroku Shoso verktygskniv
-
Kai brödkniv 23cm Shun Classic Vit
-
KAI Wasabi Black Yanagibakniv – 21 cm blad
-
Suncraft Senzo Damaskus brödkniv 23cm
-
Set med 5 Samura Harakiri-knivar + sax och vässare
-
Okinawa sushikniv – Samura
-
Mcusta HZ2-3000DS Splash Hybrid Petty 90-kniv
-
Déglon Santoku damaskuskniv med handtag i corian
-
Wusaki Pakka X50-serie skalkniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm skivkniv/hamskniv
-
Kai 15cm Shun Classic White verktygskniv
-
Wusaki San Mai 10Cr15 12cm verktygskniv
-
Nakiri Sayuto 17cm sequoia San Mai-kniv
-
Skalkniv av bambu – Samura
-
Deba SekiRyu-kniv 15cm trähandtag – SRH300
-
25cm Due Cigni Hakucho sashimikniv
-
Wusaki kockkniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Nakiri Kai-kniv 16,5cm Shun damas rostfritt stål
-
Kanetsune KC702 GYUTO-kniv
-
Yaxell SUPER GOU täljkniv
-
Yaxell Taishi 125 mm Santokukniv
-
Set med 3 skuggknivar – Samura
-
KC462 Santokukniv – Kanetsune
-
Victorinox Grand Maître Rosewood smidd Santokukniv, 17 cm
-
270 mm SekiRyu sashimi-kniv
-
Kai Kockkniv 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai brödkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
KAI Wasabi Svart skivkniv
-
Suncraft Senzo Damaskus kockkniv 20cm
-
18cm Santoku Due Cigni Toscana-kniv med olivträkärna
-
Ketu Konata täljkniv – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 kniv
När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar… Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .