Japanska knivar
Visar 1–52 av 268 resultat
-
Kniv för körsbärsfrukt – Kai
-
Yaxell Ketu stekkniv – Y34913
-
Yaxell Ketu utility 10cm avbitarkniv
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17 cm med honungskamfärgat handtag
-
Victorinox SwissClassic Santoku Kniv 17cm svart honungskaka – boxad
-
Victorinox SwissClassic Santokukniv 17cm röd honungskaka – boxad
-
Yaxell SUPER GOU täljkniv
-
Yaxell Taishi 125 mm Santokukniv
-
Set med 3 skuggknivar – Samura
-
KC462 Santokukniv – Kanetsune
-
Victorinox Grand Maître Rosewood smidd Santokukniv, 17 cm
-
270 mm SekiRyu sashimi-kniv
-
Kai Kockkniv 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai brödkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Suncraft Senzo Damaskus kockkniv 20cm
-
18cm Santoku Due Cigni Toscana-kniv med olivträkärna
-
Ketu Konata täljkniv – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3001DS Splash Hybrid Petty 110 kniv
-
Victorinox Santokukniv svart 17cm blad med bikakestruktur
-
Wusaki Pakka X50 serie verktygskniv
-
Kai Seki Magoroku Redwood 17cm Santoku-kniv
-
Kai 15cm verktygskniv Tim Mälzer Kamagata
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Nakiri-kniv
-
Ran kökskniv med urbening – Yaxell
-
Smeds Santokukniv – Samura
-
Deba SekiRyu 15cm svart ABS-kniv – SRP300
-
12,5 cm Due Cigni Hakucho kökskniv
-
VG-10 Damaskus-serie Nakiri Wusaki-kniv
-
Kai 15cm Shun damask kökskniv i rostfritt stål
-
Suncraft Senzo WA 21cm sashimikniv
-
Yaxell Taishi Brödkniv 23cm
-
Skuggkniv – Samura
-
Santoku smideskniv – Böker
-
Victorinox Santoku Grand Maître smidd POM 17cm kniv
-
SekiRyu 240 mm sashimikniv
-
Kai Kockkniv 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Kai brödkniv 23cm Shun Nagare damas rostfritt stål
-
Suncraft Senzo Damaskus 14cm Santokukniv
-
Ketu brödkniv – Yaxell
-
Mcusta HZ2-3002DS Splash Hybrid Petty 150 kniv
-
18 cm TB Maestro Ideal smedja Santokukniv
-
Wusaki Pakka X50-serien brödkniv
-
15,5 cm Deba Kai Seki Magoroku Redwood-kniv
-
Kai 15 cm Shun damaskuskniv i rostfritt stål
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Santokukniv
-
SUPER 5 Santokukniv – Samura
-
Yaxell Ketu Skivkniv – Y34916
-
Arcos Nordika 19cm Santokukniv
-
1896 Santoku Due Cigni kniv valnöt honungskakblad 175mm
-
Kai Sole Filékniv 18cm Wasabi Svart
-
Kai 18 cm Shun Damaskus Santoku fickkniv i rostfritt stål
-
Deba Suncraft Senzo WA 17cm kniv
När det gäller matlagning är den japanska kniven ett riktmärke, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, en know-how av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras i allt högre grad till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som har stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du i onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så ingen anledning att oroa sig, kocken kommer att kunna skiva vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela världen av kokknivar… Inom matlagningsområdet är den japanska kniven en referens, till och med en symbol. Det måste sägas att Japan drar nytta av en expertis, ett kunnande av mycket hög kvalitet, särskilt när det gäller bladet, som kan vara hamrat eller damascenerat, det senare är det mest uppskattade. Den japanska kökskniven är känd för att vara pålitlig och vass och är alltid utformad med största omsorg, med ett noggrant val av material för att förena ergonomi och hållbarhet. Den är alltid mycket bekväm att använda och riktar sig till professionella kockar såväl som till matlagningsentusiaster som vill köpa en high-end-kniv. Japansk gastronomi exporteras alltmer till Europa, se bara på försäljningen av asiatiska rätter som sushi eller äggrullar, till exempel, som visar sig vara en stor framgång. Och finns det något bättre sätt att tillaga en japansk rätt än med en japansk kökskniv? Speciellt eftersom du på onlinebutiken kniv-dolk.se hittar du alla typer av Japanska knivar : Yanagiba , Nakiri , Gyuto , Deba , Pankiri utan att glömma Santoku-kniv som utan tvekan är den mest kända. Till varje japansk kniv dess korrespondens med sin europeiska modell, så att Yanagiba är en skivkniv , Nakiri en grönsakskniv. , Gyuto en kockkniv , Deba en fiskkniv </strong en fiskkniv och Pankiri en brödkniv . Så du behöver inte oroa dig, kocken kommer att kunna skära upp vilken mat som helst! På vår webbplats erbjuder vi dig hela universumet av den japanska kökskniven , med de största varumärkena till hands, till exempel Kai naturligtvis riktmärket, men också Mcusta och många andra. Håll ögonen öppna, eftersom kategorin “Japanska knivar ” ständigt utvecklas, med tillägg av nya knivar och tillverkare. Detaljer .