Gyuto knivar (kock)
Visar alla 25 resultat
-
Wusaki kockkniv i VG-10 Damaskus-serien
-
Kanetsune KC702 GYUTO-kniv
-
Wusaki San Mai Kockkniv 10Cr15 20cm
-
Kai Kockkniv 23cm Wasabi Svart
-
Wusaki Damaskus kockkniv 10Cr 20cm
-
Kai Kockkniv 18cm Seki Magoroku Shoso
-
Yaxell Ketu 20 cm kockkniv
-
Kai Kockkniv 21cm Seki Magoroku Shoso
-
Gyuto SekiRyu-kniv 180mm trähandtag – SRH900
-
Kai Kockkniv 24cm Seki Magoroku Shoso
-
HZ2-3007DS Splash Hybrid Gyuto 240 Mcusta kniv
-
Kai hybrid kockkniv 20cm Tim Mälzer Kamagata
-
Gyuto SekiRyu 18cm svart ABS-kniv – SRP900
-
Kai Kockkniv 20cm Shun Classic Vit
-
Hakucho 21cm Gyuto Due Cigni kniv
-
Kai Kockkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Hakucho 17cm Gyuto Due Cigni kniv
-
Kai kockkniv 20cm Shun Nagare damas rostfritt stål
-
Suncraft Senzo WA 21cm Gyutokniv
-
180 mm Gyuto SekiRyu-kniv
-
KC704 GYUTO Kanetsune-kniv
-
Suncraft Senzo Damaskus kockkniv 20cm
-
Wusaki Pakka X50-serie kockkniv
-
Kanetsune KC703 GYUTO-kniv
-
18 cm Kiritsuke Jaku Seki Ryu-kniv
De Gyuto-knivarna är de japanska modellerna som liknar kockknivar i Europa. En liten skillnad finns dock i bladet, som är plattare på Gyutokniven än på den franska kockkniven . Dessutom är skärpningsvinkeln också mindre viktig på den japanska kniven ( 15 till 18 ° ), jämfört med till 20 till 22 ° på den europeiska modellen. Annars är japanska Gyuto-knivar som kockknivar, med andra ord multi-purpose! De låter dig enkelt skiva och hugga frukt och grönsaker , men också hugga köttbitar se även arbeta rå fisk . Gyuto knivar är mycket mångsidiga och det är deras stora styrkor! Knivar som drar nytta av exakt japansk tillverkning: tillräckligt för att utföra noggranna gester för att förbereda de vackraste rätterna! Det är också viktigt att lyfta fram det faktum att Gyutokniven för närvarande är mycket på modet bland professionella kockar!