Available Filters

kr -

Alla samlingar
Wusaki kockkniv i VG-10 Damaskus-serien

Gyuto knivar (kock)

Filtrera

Visar alla 25 resultat

De Gyuto-knivarna är de japanska modellerna som liknar kockknivar i Europa. En liten skillnad finns dock i bladet, som är plattare Gyutokniven än på den franska kockkniven . Dessutom är skärpningsvinkeln också mindre viktig på den japanska kniven ( 15 till 18 ° ), jämfört med till 20 till 22 ° på den europeiska modellen. Annars är japanska Gyuto-knivar som kockknivar, med andra ord multi-purpose! De låter dig enkelt skiva och hugga frukt och grönsaker , men också hugga köttbitar se även arbeta rå fisk . Gyuto knivar är mycket mångsidiga och det är deras stora styrkor! Knivar som drar nytta av exakt japansk tillverkning: tillräckligt för att utföra noggranna gester för att förbereda de vackraste rätterna! Det är också viktigt att lyfta fram det faktum att Gyutokniven för närvarande är mycket på modet bland professionella kockar!