Available Filters

kr -

Alla samlingar
Hakucho 21 cm Pankiri Due Cigni-kniv

Pankiri-knivar (bröd)

Filtrera

Visar alla 13 resultat

Den Pankiri är på sätt och vis den japanska versionen av brödkniven . Den är ofta utrustad med ett tandat blad som har den speciella egenskapen att den utan problem kan skära bröd även med en hård skorpa. Den är också lämplig för att skära tårtor, sockerkakor och smörgåsar: en hög grad av mångsidighet som garanterat kommer att glädja både matälskare och gourmeter! Inom denna kategori hittar du alla våra Japanska brödknivar , Pankiri-knivar från stora varumärken från den uppåtgående solens land som Yaxell eller Kai . Glöm inte att när det gäller bestick, och mer specifikt bladsmide, är japansk know-how inte längre att bevisa. Modeller som passar såväl professionella bagare som privatpersoner som bakar bröd själva, för hand eller med hjälp av sofistikerade maskiner. Om du vill se vårt urval av västliga brödknivar, klicka här .