Yanagiba-knivar (för skivning)
Visar alla 14 resultat
-
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-kniv i rostfritt stål för skivning
-
Yaxell Taishi Skivkniv 18cm
-
Kai skivkniv 23cm Tim Mälzer Kamagata
-
Kai skärskniv 23cm Pure Komachi 2
-
KAI Wasabi Black Yanagibakniv – 24 cm blad
-
Vänsterhänt Yanagiba Kai-kniv 21cm Seki Magoroku Hekiju
-
KAI Wasabi Black Yanagibakniv – 21 cm blad
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwood 24cm kniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Redwoodkniv 21cm
-
Kai Seki Magoroku Redwood 20cm skivkniv/hamskniv
-
Yanagiba Kai Seki Magoroku Kinju 21cm kniv
-
Kai skärskniv 18cm Shun damask rostfritt stål
-
Kai skivkniv 23cm Shun Classic Vit
-
Kai 23 cm Shun Damaskus-kniv i rostfritt stål för skivning
Också känd som en slicingkniv, har Yanagibakniven i allmänhet ett långt, tunt blad i rostfritt stål. Vissa modeller har till och med 3-lagers Damaskus-stål som garanterar oöverträffad skärpa. Yanagiba Japanska knivar används ofta för att tillaga sushi och sashimi , rätter från den japanska kulturen som nu är mycket populära i Europa. Här är vårt urval av Yanagibaknivar tillverkade av japanska knivmakerier, inklusive Kanetsune och Kai för att bara nämna de mest kända. När det gäller handtagen är de också utformade av kvalitetsmaterial, Kanetsune föredrar generellt ljus magnolia medan Kai har en förkärlek för polypropylen i en mörkare färg. Handtagen är alltid ergonomiskt utformade för att ge komfort när du tillagar din sushi och sashimi. Observera att om du gillar japanska knivar, bör du uppskatta Deba fiskknivar för att lyfta sjötungsfiléer …