Available Filters

kr -

Alla samlingar
Kai 23 cm Shun Nagare Damaskus-kniv i rostfritt stål för skivning

Yanagiba-knivar (för skivning)

Filtrera

Visar alla 14 resultat

Också känd som en slicingkniv, har Yanagibakniven i allmänhet ett långt, tunt blad i rostfritt stål. Vissa modeller har till och med 3-lagers Damaskus-stål som garanterar oöverträffad skärpa. Yanagiba Japanska knivar används ofta för att tillaga sushi och sashimi , rätter från den japanska kulturen som nu är mycket populära i Europa. Här är vårt urval av Yanagibaknivar tillverkade av japanska knivmakerier, inklusive Kanetsune och Kai för att bara nämna de mest kända. När det gäller handtagen är de också utformade av kvalitetsmaterial, Kanetsune föredrar generellt ljus magnolia medan Kai har en förkärlek för polypropylen i en mörkare färg. Handtagen är alltid ergonomiskt utformade för att ge komfort när du tillagar din sushi och sashimi. Observera att om du gillar japanska knivar, bör du uppskatta Deba fiskknivar för att lyfta sjötungsfiléer …