Nakiri-knivar (grönsaker)
Filtrera
Visar alla 11 resultat
-
170 mm Nakiri SekiRyu-kniv
-
VG-10 Damaskus-serie Nakiri Wusaki-kniv
-
Nakiri Kai-kniv 16,5cm Shun damas rostfritt stål
-
Kai 9cm Shun damask rostfritt stål grönsakskniv
-
165 mm Mcusta Classic Damascus Nakiri-kniv
-
KAI Wasabi Svart Nakiri-kniv
-
Wusaki San Mai 10Cr15 17cm Nakiri-kniv
-
Nakiri Wusaki Damaskus 10Cr 17cm Kniv
-
Nakiri Sayuto 17cm sequoia San Mai-kniv
-
Harakiri skalkniv – Samura
-
Usuba Due Cigni Hakucho Kniv 18cm
Älskar du att arbeta med grönsaker? Då är Nakirikniven något för dig, det är en japansk kniv som ofta används för tillagning av grönsaker. Den är utrustad med ett långt rektangulärt blad i hela höjden , det gör det möjligt att tunt och enkelt skiva örter och grönsaker . Observera att bladet också mycket ofta är tillverkat av rostfritt stål i syfte att kunna motstå korrosion och slitage över tid. Nakirikniven är lite som den japanska versionen av grönsakskniven ! Bladet är praktiskt och kan också användas som ett köksredskap för att samla alla grönsaksdelar i syfte att placera dem i en behållare: en 2-i-1-kniv som du kommer att älska!