Blödande knivar
Visar alla 20 resultat
-
Victorinox Swibo blödningskniv rak ryggblad gul cricket
-
Victorinox red fibrox straight back blödningskniv
-
Victorinox gul fibrox medium point blad kniv för blödning/utbening
-
Victorinox 20cm avblodningskniv rosenträ
-
Victorinox blödningskniv med grönt fibrox medium point-blad
-
Victorinox kanin avblodningskniv 10cm gul
-
Victorinox kanin avblodningskniv 10cm svart
-
Victorinox blå fibrox medium point blad kniv för blödning/utbening
-
A244100 Färg Prof. 130 mm Arcos-kniv
-
Victorinox röd fibrox medium point blad blödnings-/beningskniv
-
Victorinox blödningskniv med blad i rosenträ med mittspets
-
A241500 Färg Prof. Arcos-kniv 160 mm
-
Victorinox blödningskniv, svart fibroxhandtag, ihåligt blad
-
A241400 Färg Prof. Arcos-kniv 130 mm
-
Victorinox gul fibrox rak rygg blödningskniv
-
Victorinox svart fibrox rak rygg blödningskniv
-
Victorinox Swibo blödningskniv 5.8412
-
Victorinox blue fibrox straight back blödningskniv
-
Victorinox Kniv för urbening/avblodning Svart Fibrox Medium Tip Blad
-
A243000 Färg Prof. Arcos-kniv 150 mm
Den blödningskniv är främst avsedd för yrkesverksamma, såsom slaktare, slaktare eller personal som arbetar på slakterier. Som namnet antyder används denna typ av kniv för att plocka kött och få det att blöda . Och för att göra detta enkelt bör du veta att blödningsknivar oftast är utrustade med tjocka blad med spetsiga spetsar . Ett särskilt effektivt blad som alltid kombineras med ett starkt och ergonomiskt handtag som erbjuder oöverträffad komfort i handen. Observera att bladet på blödningskniven är mer flexibelt än det på urbeningskniven , men mindre styvt, så de kompletterar varandra mycket väl. Här hittar du alla våra stora märkesblödningsknivar avsedda för proffs inom livsmedelsbranschen . För att göra mycket exakta snitt av de olika köttsorterna som erbjuds på hyllorna och därmed ge potentiella kunder avund.