Brödknivar
Visar alla 23 resultat
-
Victorinox Swiss Modern brödkniv 22cm svart
-
KAI 23cm Wasabi Black brödkniv i rostfritt stål
-
Pakka KOTAI brödkniv
-
Victorinox Swiss Modern brödkniv 22cm valnöt
-
Opinel brödkniv n°116 Parallèle
-
Due Cigni Toscana brödkniv 20cm olivträ
-
Darkwood Déglon brödkniv
-
Fukito brödkniv 21cm Pakka San Maï
-
Oryx Déglon brödkniv
-
Fukito brödkniv 18cm ebenholts X50
-
Ideal Sabatier DEG Déglon brödkniv
-
DAMASCUS Samura brödkniv
-
TB Maestro Ideal smedja brödkniv 20cm
-
Samura MO-V brödkniv
-
1896 Due Cigni brödkniv valnöt blad 195mm
-
Victorinox Grand Maître smidd brödkniv 26cm POM
-
Böker Kniv 130562 Gorm 235mm
-
Victorinox Grand Maître smidd brödkniv 26cm lönn
-
A231324 200 mm Riviera Arcos-kniv
-
Arcos Nordika brödkniv 20cm
-
Arcos A231300 Riviera brödkniv – 200 mm
-
Victorinox Grand Maître smidd brödkniv 23cm POM
-
Opinel Intempora brödkniv N°216
En brödkniv är lätt att känna igen på sitt långa tandade blad ( notat eller tandat ). Det gör att du kan skära igenom brödets hårda skorpa utan att skada smulan. Den här kraftfulla kniven skär alla typer av bröd med liten ansträngning. Du kommer att kunna imitera de exakta gesterna hos de mest erfarna professionella bagarna med lätthet.
Ett blad som griper tag
Var och en har skurit bröd med en kniv av något slag, olämplig för uppgiften. Snittet börjar snett, trycket på brödet ökar och smulan reduceras till bitar. Som ett resultat ser brödskivorna dåliga ut och är svåra att smörja och sprida. Bespara dig själv dessa olägenheter genom att utrusta dig med en brödkniv , speciellt utformad för att skära bröd rent utan att skada smulan. Bladet mäter minst 20 cm och har en tandad egg, dvs. försedd med små tänder. Dessa tänder är placerade längs hela bladets längd och griper tag i materialet och skivar det med större kraft, vilket minskar trycket som skadar smulan. Bladet skär genom krispiga baguetter och täta lantbröd med förvirrande lätthet. Tack vare den grova tandningen och bladets bredd blir brödskivorna raka, jämna, lika tjocka och smulan stabil.
Ett handtag som är okänsligt för tryck
För att skära en stark limpa eller traditionell baguette måste en viss kraft utövas på knivens handtag. Det senare måste därför vara robust och ordentligt fastsatt. En brödknivs handtag är vanligtvis tillverkat av ett syntetiskt material, kompositträ eller naturligt trä. Fördelen med äkta trä är att det ger en touch av äkthet till ditt bord, vilket passar perfekt när man äter en traditionell maträtt som bröd. Oavsett dess sammansättning är handtaget gjort för att hålla… En brödkniv är lätt att känna igen på sitt långa tandade blad ( notched or toothed ). Det gör att du kan skära igenom brödets hårda skorpa utan att skada smulan. Den här kraftfulla kniven skär alla typer av bröd med liten ansträngning. Du kommer att kunna imitera de exakta gesterna hos de mest erfarna professionella bagarna med lätthet.
Ett blad som griper tag
Var och en har skurit bröd med en kniv av något slag, olämplig för uppgiften. Snittet börjar snett, trycket på brödet ökar och smulan reduceras till bitar. Som ett resultat ser brödskivorna dåliga ut och är svåra att smörja och sprida. Bespara dig själv dessa olägenheter genom att utrusta dig med en brödkniv , speciellt utformad för att skära bröd rent utan att skada smulan. Bladet mäter minst 20 cm och har en tandad egg, dvs. försedd med små tänder. Dessa tänder är placerade längs hela bladets längd och griper tag i materialet och skivar det med större kraft, vilket minskar trycket som skadar smulan. Bladet skär genom krispiga baguetter och täta lantbröd med förvirrande lätthet. Tack vare den grova tandningen och bladets bredd blir brödskivorna raka, jämna, lika tjocka och smulan stabil.
Ett handtag som är okänsligt för tryck
För att skära en stark limpa eller traditionell baguette måste en viss kraft utövas på knivhandtaget. Det senare måste därför vara robust och ordentligt fastsatt. En brödknivs handtag är vanligtvis tillverkat av ett syntetiskt material, kompositträ eller naturligt trä. Fördelen med äkta trä är att det ger en touch av äkthet till ditt bord, vilket passar perfekt när man njuter av en traditionell maträtt som bröd. Oavsett konstruktion är handtaget tillverkat för att passa bekvämt och stadigt i handen, samt för att stödja din styrka. Stabiliteten säkerställs också av nitar, metallfästen som förhindrar skevhet, sprickbildning och brott.
Betrodda varumärken
Vår onlinebutik listar de bästa brödknivarna på marknaden, avsedda för individer och yrkesverksamma . Dessa produkter är designade av kända tillverkare, vars tekniska färdigheter och internationella rykte är obestridliga. Detta är fallet med de franska tillverkarna Deglon och Opinel, som hedrar made in France . Opinels brödknivar drar till exempel nytta av varumärkets expertis, smidda sedan 1800-talet. Du kan också lita helt på Victorinox (den schweiziska armékniven, det är han!) och Arcos, ett av Spaniens äldsta företag. Detaljer