Bordsknivar
Visar alla 10 resultat
-
Bordskniv n°125 Bon Appétit PRO – Opinel
-
Opinel Esprit Pop Apple Green Kniv
-
Opinel Esprit Pop Tangerine kniv
-
Arcos 11cm bords-/stekkniv med beige micartahandtag
-
Victorinox Swiss Modern 11 cm bordskniv i polypropylen
-
Maserin GOURMET bokotekniv
-
Maserin GOURMET kniv i olivträ
-
Maserin GOURMET kniv i ebenholts
-
Maserin GOURMET-kniv i buxbom
-
Opinel Esprit Pop Fuschia kniv
Bordsknivar är viktiga tillbehör för att äta rent. Med kvalitetsmodeller kan du enkelt skära maten i bitar av önskad storlek. Detta gör tuggning och sväljning enklare och nöjet tiofaldigt.
Biffkniven, perfekt för att skära kött
En av de livsmedel som är svårast att skära är uppenbarligen kött. För att uppnå detta måste du utrusta dig med en stekkniv , ett viktigt tillbehör på ett matsalsbord och en som används varje dag . Dess vassa blad tränger in i köttet med minimal ansträngning och separerar det för att bilda bitar av lämplig storlek som är trevliga att tugga och svälja. Men denna bordskniv är inte bara till för kött. Med ett smidigt skär är den mångsidig och skär även grönsaker i harmoniska skivor eller rundlar, liksom all mat på tallriken. Om köttet är ganska mört räcker det med en slät skäregg. Om det å andra sidan är tjockt och motsträvigt behöver du ett tandat blad som skär bra och skivar fastare kött. Rostfritt stål ( rostfritt stål) är det material som väljs för blad till bordsknivar. Det passar perfekt för livsmedel: motståndskraftigt mot vätskor och juicer, luktfritt, minimalt underhåll. Tunna och korta handtag är utformade för att underlätta dina rörelser vid bordet, samtidigt som de tål måttligt manuellt tryck. De är tillverkade av syntetiskt material eller vattentätt trä, att väljas enligt den stil du vill tilldela ditt bord, snarare modernt eller traditionellt.
Vilka är de bästa märkena av bordsknivar?
Laguiole bordsknivar är synonyma med franskt hantverk och är kända för sina… Bordsknivar är viktiga tillbehör för att kunna äta rent. Med kvalitetsmodeller kan du enkelt skära maten i bitar av önskad storlek. Det gör det lättare att tugga och svälja och njutningen tiofaldigas.
Stekkniven, perfekt för att skära kött
En av de livsmedel som är svårast att skära är uppenbarligen kött. För att uppnå detta måste du utrusta dig med en stekkniv , ett viktigt tillbehör på ett matsalsbord och en som används varje dag . Dess vassa blad tränger in i köttet med minimal ansträngning och separerar det för att bilda bitar av lämplig storlek som är trevliga att tugga och svälja. Men denna bordskniv är inte bara till för kött. Med ett smidigt skär är den mångsidig och skär även grönsaker i harmoniska skivor eller rundlar, liksom all mat på tallriken. Om köttet är ganska mört räcker det med en slät skäregg. Om det å andra sidan är tjockt och motsträvigt behöver du ett tandat blad som skär bra och skivar fastare kött. Rostfritt stål ( rostfritt stål) är det material som väljs för blad till bordsknivar. Det passar perfekt för livsmedel: motståndskraftigt mot vätskor och juicer, luktfritt, minimalt underhåll. Tunna och korta handtag är utformade för att underlätta dina rörelser vid bordet, samtidigt som de tål måttligt manuellt tryck. De är tillverkade av syntetiskt material eller vattentätt trä, att väljas enligt den stil du vill tilldela ditt bord, snarare modernt eller traditionellt.
Vilka är de bästa märkena av bordsknivar?
Bordsknivar av märket Laguiole är synonyma med franskt hantverk och är kända för sin klassiska design och högkvalitativa blad. De kombinerar tradition och prestanda och har ofta handtag av trä eller horn för en rustik och elegant touch. Victorinox är känt för sina schweiziska arméknivar och erbjuder bordsknivar som är både robusta och exakta. Deras blad av rostfritt stål är uppskattade för sin långvariga skärpa och enkla underhåll. Ett ikoniskt franskt varumärke, Le Thiers erbjuder knivar som kombinerar tradition och modernitet, med oklanderligt vassa blad och handtag som ofta är tillverkade av trä, vilket ger en touch av elegans. Känd för sina fällknivar erbjuder Opinel också bordsknivar av hög kvalitet . Deras blad i rostfritt stål och trähandtag ger utmärkt valuta för pengarna och pålitlig prestanda. Slutligen ger japanska bordsknivar , som de i Wasabi Kai -serien, en viss asiatisk delikatess till ditt bord. De utmärker sig genom sin eleganta design och exceptionella skärpa. Dessa instrument är perfekta för exakt, flytande skärning, med handtag tillverkade av syntetiska material som garanterar ett bekvämt grepp. Vår webbutik distribuerar dessa varumärken avsedda för både professionella och privatpersoner. Du kan välja mellan modeller som säljs individuellt och andra i uppsättningar / fodral som innehåller flera exemplar. Ett fodral tillverkat av äkta trä kommer att uppskattas särskilt av kockar och älskare av god mat. På webbplatsen hittar du också bordsknivset från toppmärken. De är perfekta att ge bort som gåva under högtiderna. Detaljer